AKS Lifting Equipment

Kiezen voor AKS Lifting Equipment betekent kiezen voor machines en service van hoge kwaliteit. Sinds 1984 handelen wij al in allerlei soorten Lifting Equipment. Het zal voor u dan ook geen verassing zijn dat, met meer dan 30 jaar ervaring, AKS Lifting Equipment één van Nederlands beste Lifting Equipment handelaren is.

Of u nou zoekt naar een standard kraan, attachments of onderdelen, of zelfs een volledig aangepaste overslagmachine; AKS Lifting Equipment helpt u de juiste machine te vinden. Met ons gespecialiseerde en professionele team klaren wij elke klus, groot en klein.

We zorgen er voor dat elke machine die ons terrein verlaat in topstaat is, en zal voldoen aan onze hoge standaard. We passen regelmatig machines aan voor onze klanten, of het nou gaat om een ‘simpele’ nieuwe verflaag, of een complete herbouw van een machine.

AKS Lifting Equipment wordt gemanaged door, en is eigendom van, het dynamische duo William van der Kleij en Harry Pater.

William heeft vele jaren aan ervaring opgedaan in de overslag- en lifting wereld als directeur van een van Europa’s grootste Sennebogen dealers; Kuiken Cramat B.V. Hij kan u altijd helpen de juiste overslagmachine voor uw bedrijf te vinden. Harry weet alles wat er te weten valt over kranen, hijstechniek en service.

 

Samen zijn ze een sterk team, wat u altijd kan voorzien van de machine waar u naar zoekt. Zij weten dat een goed gereviseerde, eerlijk geprijsde, tweedehands machine een uitstekend alternatief kan zijn voor een nieuwe machine. Dit geldt al helemaal wanneer de machine niet fulltime wordt gebruikt.


 

 

WILLIAM VAN DER KLEIJ

2012 - Heden
AKS Lifting Equipment B.V.
Directeur, Mede-Eigenaar
Eindverantwoordelijk voor alle handels-activiteiten in Lifting Equipment


2000 - 2011
Kuiken Cramat B.V.
Managing Director
Eindverantwoordelijk voor alle Sennebogen activiteiten in Nederland, Belgie, Luxemburg en Noord-Duitsland.

 

 

 


HARRY PATER

2012 - Heden
AKS Lifting Equipment B.V.
Directeur, Mede-Eigenaar
Eindverantwoordelijk voor alle handels-activiteiten in Lifting Equipment


1998 - Heden
Kraanverhuur T. Pater B.V.
Director, Co-owner
Eindverantwoordelijk voor alle activiteiten binnen het bedrijf

 

 

 

TOP